MRS

Revisie

"Goed Revisie werk, voldoet niet onder aan nieuwe onderdelen. Werkt kosten besparend en is bewust omgaan met het milieu!"

Revisie

Je kunt bij ons terecht voor diverse revisie werkzaamheden, een veeltal bedrijven en particulieren binnen en buiten onze regio hebben en maken veelvuldig gebruik van deze dienst -en.

In de loop van jaren heeft Marcel Racing Sport een ruime ervaring met het reviseren van completen motorblokken of delen van dezen ongeacht welk merk of typen (ook voor oldtimer motorblok revisie kun je bij ons terecht), tevens reviseren wij versnellingsbakken, gasklephuizen.

Ondanks onze ervaring en eigen machine beheer, kunnen wij kwaliteit revisies aanbieden tegen scherpen prijzen.

Om je meer informatie te geven omtrent de revisie werkzaamheden die wij uitvoeren en wat deze inhouden, zie onderstaande omschrijvingen.
Wij hebben dit onderverdeeld in bovenblok en onderblok revisie-s, natuurlijk voeren wij ook completen motorblok revisies uit.

"Voor directe vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen, openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 17:30 uur
Telefoonnummer: +31 (0) 297 - 285829."

Cilinderkop

Bovenblok revisies

Cilinderkop Revisie:
Tijdens de cilinderkop revisie wordt de cilinderkop afgeperst om te controleren of er haarscheurtjes aanwezig zijn en of cilinderkop vormafwijkingen bevat.

De cilinderkop wordt bewerkt "gevlakt" als deze krom is.
De kleppen, klepstelen, klepzetels, klepgeleiders en klepveren worden op slijtage en conditie gecontroleerd.

Mogelijk worden onderdelen die onder de maat zijn of vorm fouten bevatten vervangen.

Het vlakken van een cilinderkop

Onderblok Revisies

Kruk-as Revisie:
Het is mogelijk bij ons krukassen te laten reviseren.
Als de krukaslagers schade bevatten kan er middels een slijptechniek de krukas naar een ondermaat geslepen worden.
Middels deze techniek kunnen de hoofdlagers en big-end lagers voor de drijfstang-en worden gerepareert.

Samengesteld onderblok

Cilinder-eenheid Revisie:
Wij kunnen ook Cilinder eenheden reviseren, als de zuiger bijvoorbeeld klem is gelopen of dat de cilinders werksporen bevat.
Middels de cilinder naar een overmaat te boren(korteren) en te honen(het aanbrengen van kleine groeven in de cilinderwand) wordt de cilinderwand gerepareert.
Als nodig kunnen ook complete cilinderbussen worden ingeperst.

Tevens leveren wij verschillende type zuigers tegen scherpen prijzen.

Cilinder eenheid

Drijfstang Revisie:
Als de drijfstang niet krom is kunnen wij deze niet reviseren. Is de drijfstang recht kunnen wij deze reviseren, dit door het vervangen van de drijfstang big-end lagerschalen of het inpersen van nieuwe smal-end lagerbus.

Tevens leveren wij kwaliteit drijfstangen tegen scherpe prijzen.

Set drijfstangen

Oliepomp Revisie:
Ondanks het steeds vaker voorkomt dat een nieuw oliepomp goedkoper is dan het reviseren van deze wordt de oliepomp vaak vervangen door een nieuw exemplaar.
Bij speciale pompen van bijvoorbeeld van oldtimers is vaak reviseren een goedkopere oplossing dan deze te vervangen.

Wij kunnen oliepompen reviseren of nieuwen leveren tegen scherpen prijzen.

Oliepomp

Overige Revisies

Gastklephuis, Carburateur Revisie:
Gasklephuizen, of Carburateurs zijn relatief dure onderdelen, als deze aan slijtage zijn onderheven of bepaalde sensoren zijn defect geraakt kunnen wij het gasklephuis reviseren. Vaak is een revisie goedkopen dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar.

Throttle bodie

Versnellingsbak Revisies:
Deze revisie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, namelijk complete revisie of een deel revisie afhankelijk van de staat van de versnellingsbak zal bepaalt worden welke methode benodigd is.

Versnellingsbak